logo hjemmeside

Optimer din restitution med recovery boots

Artikler
recovery boots

Sponsoreret indhold

Vil du gerne tage dine vandreture til det næste niveau? Hvis ja, så gør dig selv en tjeneste og se med her.

I dette indlæg forklarer vi, hvorfor det er vigtigt at effektivisere ens restitution, og hvordan man gør det, således dine ben er klar til at give den gas flere dage i træk.

I bunden af indlægget kan du klikke dig videre til fitnessboom.dk, hvor du kan finde 4 udvalgte recovery boots, som er nogle af de bedste værktøjer for at restituere hurtigere.

Hvad er recovery boots?

En recovery boot er en støvle, som man trækker op over benet, og ved hjælp af kompression pulserer luftkamre og giver dermed dine ben og fødder massage. Denne massage er med til at øge blodgennemstrømningen og hjælper dig med at restituere hurtigere efter en lang vandretur. Målet med en recovery boot er at restituere hurtigere og dermed præstere bedre under din næste vandretur.

Der er forskellige typer af recovery boots, eftersom de varierer i antallet af luftkamre, og hvorvidt de er stationære eller batteridrevet. Jo flere luftkamre der er, jo mere dybdegående bliver massagen, og derfor kan recovery booten arbejde sig længere ind i musklerne.

Hvis du ofte er på farten, hvor du ikke har adgang til stikkontakt, så bør du overveje at vælge et recovery boots med batteri. Hvis du eksempelvis godt kan lide at vandre i bjergene i udlandet, er det en fordel med batteridrevet recovery boots, da det formentligt vil være svært at få adgang til en stikkontakt.

Hvis du udelukket vandre i Danmark, hvor du altid kan få adgang til en stikkontakt når du er færdig, kan du med fordel købe den stationære recovery boot, eftersom den er lidt billigere. Det er dog vigtigt at påpege, at den stationære recovery boot skal bruge strømtilslutning under brug.

Der er mange muligheder, når man skal købe recovery boots, og derfor kan det være uoverskueligt at vælge. Hos Fitnessboom har vi udvalgt 4 af de bedste recovery boots, for at gøre det lettere for dig. Se dem her.

Tags :
Artikler
Share This :

Seneste blogindlæg

Her kan du læse de seneste blogindlæg, der er blevet publiceret her på vandretips.dk.