logo hjemmeside

3 sjove & anderledes vandreoplevelser, som du bare må prøve

Artikler
anderledes vandreoplevelser

Sponsoreret indhold

Vandring og naturoplevelser har gennem de sidste år gennemgået en positiv udvikling, og stadig flere begynder at få øjnene op for den fantastiske oplevelse, det er at komme ud i naturen. Herhjemme har vi nogle vidunderlige vandreruter, men det kan også blive en anelse trivielt altid at gøre tingene på samme måde.

Derfor kan du i dette indlæg læse om nogle atypiske men aldeles mindeværdige vandreoplevelser, som du sikkert ikke kendte til.

I øvrigt kan du inde på zooticket.dk finde en masse spændende events i nærheden af, hvor du bor, så du altid kan holde dig opdateret på spændende ting, der sker omkring dig.

 

Tag på vinvandring til Skaarupøre Vingård

Hvis du tager til havnen i Svendborg, så vil du snart kunne begive dig ud på et vineventyr uden lige. Fra havnen skal du bevæge dig videre ud på Øhavsstien mod lystskoven og Strandpromenaden, hvorefter stien tager dig til Gammel Hestehave.

Øhavsstien vil føre dig igennem et idyllisk landskab med mange forskellige afgrøder, og når du kommer til Skårupørevej, skal du følge denne nordpå, indtil den smukke vingård viser sig længere fremme i horisonten.

Vingården byder bl.a. på rundvisninger samt smagsprøver, og du kan også gå rundt mellem de mange vinstokke på egen hånd. Alt i alt en helt fantastisk oplevelse, som bestemt kan anbefales.

 

Har du nogensinde overvejet ginvandring?

Måske har du hørt om Gin-Yoga, hvor du i princippet dyrker normalt yoga blot med en Gin & Tonic i hånden.

… Interesseret? Så skulle du næsten også prøve at undersøge gin-vandring. Rundt omkring i landet arrangeres der af og til vandreture, hvor naturen sætter scenen for oplevelsen, men hvor dine sanser samtidig bliver stimuleret af andet end duften af skovbund samt lyden af fuglesang.

Som det ligger meget sigende i ordet, så er det en perfekt kombination af både vandretur og smagning af lækker gin, og der er grobund for at møde en masse spændende mennesker, som også deler din interesse for både vandring og gin.

 

Byvandring og ølsmagning

En meget populær og ganske anderledes måde at tænke en vandretur på, er ved at tilmelde dig til en beerwalk. Den perfekte kombination mellem en historisk byvandring, hvor du bliver taget med rundt i gader og kvarterer, som du sikkert ikke anede eksisterede.

Mindst lige så vigtigt, så får du en masse spændende historier om ølbryggeriets udvikling og indflydelse på byen, ligesom du naturligvis også får lækre smagsprøver.

Ofte er disse beerwalks arrangeret af flere forskellige bryggerier, hvor du vil blive introduceret for en række af deres øl, ligesom du bliver taget med på en guidet tur rundt i byen.

 

Der findes mange spændende vandremuligheder

Ovenstående forslag er naturligvis kun en lille smagsprøve af de mange forskellige vandreruter, som der findes. Og er du ikke til hverken vin, øl, gin eller alkohol i det hele taget, så er der en masse andre skønne oplevelser, som blot venter på, at du finder dem.

Herfra skal der i hvert fald lyde en rigtig god vandrelyst. Jeg håber, at du har fået inspiration til at udforske de mange muligheder en smule nærmere.

Tags :
Artikler
Share This :

Seneste blogindlæg

Her kan du læse de seneste blogindlæg, der er blevet publiceret her på vandretips.dk.